TUNCELİ / PÜLÜMÜR - Pülümür Halk Eğitimi Merkezi

Pülümür Halk Eğitimi Merkezi

Pülümür Gazi Anadolu Binası 3. kat
Vizyon
Kurumumuzda; ·Atatürk ilke ve İnkılâpları ile Atatürk’ün Kültür Milliyetçiliğine bağlı, ·Ailesin, milletini, vatanını ve devletini seven ve sürekli yüceltmeye çalışan, ·Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren, ·İnsan haklarına saygılı, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul eden, ·Atatürk’ün gösterdiği hedefi ve çizgiyi kavrayan, ·Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyup onları koruyup ve gözeten, ·Gençlerimizi de bilgi ve beceri yönünden gelişmiş bir birey olarak yetişmelerini sağlamaya çalışan, ·Vatandaşlarımızı çözüm üretebilen, topluma olumlu yönden katkıda bulunan bir kurum olmaktır.
Misyon
Tüm kurumlarımızın temel kültürel dinamiklerimize bağlı kalarak çağın gerektirdiği gelişim ve değişime yardımcı olmak. Eğitim ve öğretim hizmetlerinde bize bağlı tüm kurumlarımızda, çağdaş bilim ve teknolojiyi kullanarak Atatürk İlke ve inkılâpları ışığında kendini bilen ve tanıyan bireyler yetişmesine imkân sağlamak. Eğitim hizmeti veren bir sektör olarak tüm çalışanlarımıza bu hizmeti doğru, gereği gibi sunmada yardımcı olmak. Okullarımızı evrensel ölçülerde mükemmel bir eğitim, bilim ve araştırma merkezi yapmak Öğrencilerimizi, gençlerimizi ve öğretmenlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, kişilikleri gelişmiş, üretken bireyler ve iyi birer vatandaş olarak yetişmelerine imkân sağlamak; birlik ve beraberlik ruhunu geliştirmek; bunları millî eğitimin amaçları doğrultusunda gerçekleştirmektir
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
08:00/23:00
Kaloriferli
Ulaşım
İlçemize ulaşım Tunceli ve Erzincandan belirli saatlerdeki toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır.
Pülümür Gazi Anadolu Lisesi 3. Kat
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz; Tunceli Merkeze 68 km, Erzincan iline ise 60 km.uzaklıkta olup ilçe merkezinde bulunmaktadır.